skip to Main Content

Kör med stil och bevara värdet många mil

Att lämna bilen på Bilhusets Bilvårdscenter handlar inte bara om att tvätta av bilen. Det handlar om att vi på ett hantverksmässigt sätt utför rekonditionering och behandling som är rätt för just din bil. Att utföra en bra behandling kräver erfarenhet och kunskap om produkter och maskiner för att bilen inte ska ta skada.

Vid en lackbehandling poleras lacken och ytan blir bättre än när bilen till och med var ny. Efter en lackbehandling har bilen fått ett starkt skydd och håller sig snygg och fräsch under lång tid. Med vår lackförsegling får du ett skydd som håller upp till 24 månader. Samtidigt som en lackbehandling är till glädje för dig som kör bilen är det också ett säkert sätt att bevara eller höja värdet på din bil.
När du lackförseglar din bil sparar du både rengöringsmedel och tid. Lackförseglingen gör att smutsen inte fastnar lika lätt och blir betydligt lättare att skölja av. I vår tvätthall jobbar vi mycket för att skona miljön. Vi använder miljömärkta produkter och allt vatten som vi använder avskiljs från olja och tjära.

85790428

BOKA VIA E-POSTBOKA VIA TELEFON

Mån-Fre  07.00 – 17.00

0498-21 60 40

oil_control_closeup_dipstick

BOKA VIA TELEFON

Mån-Fre  07.00 – 17.00

0498-21 60 40

BOKA VIA E-POST

Back To Top